РТС 1: Програмска шема - четвртак, 28. мар 2019

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Вести
11:05
Салаш у Малом Риту, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:15
Спортски дневник
12:25
Време, стање на путевима
12:32
Културни дневник
12:48
Моја генерација "Z", ТВ серија
12
13:19
Шта ја имам од тога
16:10
Комшије, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
18:57
Слагалица, квиз
19:22
Време
20:05
Комшије, ТВ серија
12
22:30
Дневник
23:09
Спортски дневник
23:19
Афера, серија
12
00:19
Вести
00:25
Бомбардовање - како се водио рат, документарни филм
01:28
Еко караван
02:00
Вести (03.00, 04.00, 05.00)
02:03
Да Можда Не
03:10
Око магазин
03:40
Шта ја имам од тога
04:09
Салаш у Малом Риту, ТВ серија
12
05:03
Комшије, ТВ серија
12
05:50
Верски календар