РТС 1: Програмска шема - петак, 28. феб 2020

11:05
Јагодићи - Опроштајни валцер, ТВ серија
12
16:00
Стижу долари, ТВ серија
12
20:05
Стижу долари, ТВ серија
12
00:48
Њушкало, серија
12
04:53
Јагодићи - Опроштајни валцер, ТВ серија
12