РТС 1: Програмска шема - недеља, 27. јан 2019

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Вести
09:05
Шареница
12:00
Дневник
12:15
Спортски дневник
12:25
Време, стање на путевима
14:05
РТС ординација
15:00
Вести
16:00
Вести
16:05
Бела лађа, ТВ серија
12
19:00
Слагалица, квиз
19:21
Време
20:05
Бела лађа, ТВ серија
12
23:00
Дневник
23:20
Ноћни менаџер, серија
12
00:55
САТ
01:42
Балканском улицом
02:00
Вести (03.00, 04.00, 05.00)
02:20
Сасвим природно
02:52
Знање имање
03:50
Ноћни менаџер, серија
12
04:51
Бела лађа, ТВ серија
12
05:47
Верски календар