РТС 1: Програмска шема - четвртак, 26. нов 2020

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Вести
11:05
Камионџије, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:22
Време, стање на путевима
12:28
Културни дневник
13:12
Сасвим природно
15:17
Ово је Србија
16:02
Случај породице Бошковић, ТВ серија
12
18:46
Фудбал - ЛЕ, спортски програм
20:45
Фудбал - ЛЕ, спортски програм
23:05
Дневник
23:25
Морнарички истаржитељи, серија
12
02:04
Маглај - рат и мир, документарни филм
02:33
Фудбал - ЛЕ: Гент - Црвена Звезда, р.
03:00
Вести (04.00, 05.00)
04:31
Професионалци: Проф. др Дејан Поповић - Академик САНУ
04:56
Камионџије, ТВ серија
12
05:49
Верски календар