РТС 1: Програмска шема - уторак, 24. сеп 2019

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Вести
12:00
Дневник
12:18
Време, стање на путевима
12:24
Културни дневник
12:43
Од злата јабука
13:16
Квадратура круга
16:03
Породично благо, ТВ серија
12
17:00
Дневник ТВ Војводина
19:00
Слагалица, квиз
19:20
Време
20:05
Одбојка - ЕП, спортски програм
12
21:55
Одбојка - ЕП, спортски програм
12
22:55
Дневник
23:34
Спортски дневник
23:44
Шкорпија, серија
12
00:30
Вести
00:35
Кина: Кинески документарни филм
01:23
Од злата јабука
01:56
Одбојка - ЕП, Србија - Украјина, р.
12
02:00
Вести (03.00, 04.00, 05.00)
03:26
Срце злочина
04:14
Око
04:44
Пријатељи земље
04:59
Моја генерација Z, ТВ серија
12
05:49
Верски календар