РТС 1: Програмска шема - уторак, 23. јун 2020

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
10:58
Повратак отписаних, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:18
Време, стање на путевима
12:23
Гастрономад
12:43
Од злата јабука
13:12
Квадратура круга
15:17
Ово је Србија
16:05
Бела лађа, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
19:00
Слагалица, квиз
19:21
Време
20:05
Бела лађа, ТВ серија
12
00:17
Вести
00:27
Тренер, филм
12
02:00
Кина, кинески документарни филм
02:49
Упитник
03:00
Вести (04.00, 05.00)
03:51
Датум
04:12
Око
04:42
Повратак отписаних, ТВ серија
12
05:49
Верски календар