РТС 1: Програмска шема - четвртак, 13. јун 2019

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
10:55
Комшије, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:20
Време, стање на путевима
12:25
Културни дневник
12:40
Шта ја имам од тога - Еразмус
16:08
Срећни људи, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
19:00
Слагалица, квиз
19:22
Време
20:05
Срећни људи, ТВ серија
12
23:45
Дневник
00:24
Спортски дневник
00:34
Даунтонска опатија, серија
12
01:44
Вести
01:49
Балкан!
02:40
Да Можда Не
03:00
Вести (04.00, 05.00)
03:45
Око
04:20
Траг
04:47
Комшије, ТВ серија
12
05:50
Верски календар