РТС 1: Програмска шема - четвртак, 10. дец 2020

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Вести
11:04
Камионџије, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:23
Време, стање на путевима
12:29
Културни дневник
13:11
Сасвим природно
15:15
Ово је Србија
16:05
Случај породице Бошковић, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
18:59
Слагалица, квиз
19:22
Време
20:52
Фудбал - ЛЕ, спортски програм
22:55
Фудбал - ЛЕ, спортски програм
23:10
Дневник
23:30
Морнарички истаржитељи, серија
12
00:32
Далеко небо, филм
12
02:00
Вести (03.00, 04.00, 05.00)
02:03
Професионалци
02:28
Фудбал - ЛЕ: Словен Либерец - Црвене звезда, р.
04:23
Око
04:53
Камионџије, ТВ серија
12
05:47
Верски календар