РТС 1: Програмска шема - недеља, 02. авг 2020

14:06
Село гори а баба се чешља, ТВ серија
12
15:50
Бела лађа, ТВ серија
12
20:05
Бела лађа, ТВ серија
12
21:00
Село гори а баба се чешља, ТВ серија
12
23:35
Причај ми причу, серија
12
05:06
Причај ми причу, серија
12