РТС 1: Програмска шема - четвртак, 27. јун 2019

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
10:45
Комшије, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:21
Време, стање на путевима
12:28
Културни дневник
12:43
Шта ја имам од тога
13:08
Најлепше народне песме- колаж
17:00
Дневник РТ Војводина
18:58
Слагалица, квиз
19:19
Време
20:05
Кошарка(ж): ЕП, спортски програм
22:15
Колонија, филм
12
00:10
Дневник
00:50
Спортски дневник
01:00
Даунтонска опатија, серија
12
02:14
Хитлер из нашег сокака, филм
12
03:42
Око
04:00
Вести
04:15
Гастрономад
04:36
Комшије, ТВ серија
12
05:49
Верски календар