РТС 1: Програмска шема - четвртак, 04. апр 2019

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Вести
11:04
Лисице, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:19
Време, стање на путевима
12:24
Културни дневник
12:39
Моја генерација "Z", ТВ серија
12
13:37
Гастрономад
16:05
Комшије, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
18:57
Слагалица, квиз
19:19
Време
22:30
Дневник
23:08
Спортски дневник
00:20
Вести
00:25
Балкан!
01:10
Пусти снови, филм
12
02:25
Да Можда Не
03:00
Вести (04.00, 05.00)
03:33
Око
04:06
Лисице, ТВ серија
12
04:55
Комшије, ТВ серија
12
05:50
Верски календар