РТС 1: Програмска шема - петак, 02. авг 2019

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Вести
11:05
Заборављени, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:18
Спортски дневник
12:28
Време, стање на путевима
12:34
Културни дневник
12:50
Војна академија, ТВ серија
12
15:56
Срећни људи, ТВ серија
12
18:57
Слагалица, квиз
19:22
Време
20:05
Срећни људи, ТВ серија
12
23:45
Дневник
00:23
Спортски дневник
00:33
Даунтонска опатија, серија
12
01:23
Живот је масовна појава, филм
12
02:35
Со земље, документарни филм
12
04:00
Вести (05.00)
04:25
Свет на длану
04:56
Заборављени, ТВ серија
12
05:49
Верски календар