РТС 1: Програмска шема - среда, 24. јул 2019

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Вести
11:05
Заборављени, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:15
Спортски дневник
12:25
Време, стање на путевима
12:30
Културни дневник
12:48
Лов и риболов
13:20
Квадратура круга - специјал
16:10
Срећни људи, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
19:00
Слагалица, квиз
19:22
Време
19:53
Срећни људи, ТВ серија
12
00:10
Дневник
00:50
Спортски дневник
01:00
Даунтонска опатија, серија
12
01:51
Дјуран, Дјуран, документарни филм
12
03:45
Око
04:00
Вести (05.00)
04:32
Квадратура круга - специјал
04:55
Заборавњени, ТВ серија
12
05:49
Верски календар