Čitaj mi!

Posledice nevremena u Beogradu – ograda pala na ženu, srušila se dva stabla

Nekoliko pljuskova je tokom popodneva zahvatilo Beograd. Tokom nevremena, ograda građevinskog stovarišta na Adi Huji je pala na jednu ženu koja je prevezena u Urgentni centar. Ekipe Zelenila su uklonile stabla sa dve lokacije u gradu.

Kako RTS saznaje, ekipa Hitne pomoći je brzo stigla na lice mesta i prevezla ženu na pregled kod neurohirurga u Urgentnom centru.

Kiša, koja je padala oko sat i po vremena u Beogradu, napravila je štetu u mnogim stambenim zgradama u kojima je procurila voda, kako kroz prozore, kako kroz krovove.

Ekipe Zelenila Beograd danas su intervenisale na dva mesta. Kod jednog kafića na Košutnjaku je jedno stablo palo na automobil, a drvo je palo i na parking na Starom sajmištu. Nije bilo povređenih.

Najviše kiše palo je na Vračaru – za sat i po palo je 13 litara po kvadratnom metru, a najmanje u Zemun Polju, gde je za isto vreme palo pet litara po kvadratnom metru.

Tokom večeri se u Beogradu očekuje slaba kiša, a preporuka je da domove ne napuštate bez kišobrana, kao i da dobro zatvorite prozore.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">