Saobraćaj se odvija regularno, bez incidenata sa koronavirusom

Železnički, drumski i avio-saobraćaj odvija se regularno, u skladu sa redom polaska i nije zabeležen nijedan incident u vezi sa koronavirusom.

Svi letovi na aerodromu "Nikola Tesla" odvijaju se regularno, u skladu sa redom letenja.

"Nema otkazivanja i pomeranja letova na aerodromu 'Nikola Tesla', svi letovi se odvijaju regularno u skladu sa redom letenja. Na aerodromu je postavljena najmodernija termovizijska kamera kao konkretan vid borbe protiv koronavirusa", potvrđeno je RTS-u iz Aerodroma.

Povodom globalne pojave korona virusa, "Er Srbija" saopštila je da se saobraćaj nacionalne avio-kompanije odvija regularno,u skladu sa redom letenja, a do sada na letovima "Er Srbije" nije zabeležen nijedan incident u vezi sa koronavirusom.

"Kompanija preduzima sve neophodne mere predostrožnosti i pridržava se svih procedura koje su predviđene u ovakvim slučajevima, tako da putnici nemaju nikakvih razloga za brigu", saopštila je "Er Srbija", navodeći da je, kao i uvek, bezbednost putnika i članova posade na prvom mestu.

Drumski i železnički saobraćaj u Srbiji i iz Srbije odvija se regularno po redu vožnje i nije bilo otkazivanja polazaka, potvrđeno je RTS-u iz "Železnica Srbije" i Beogradske autobuske stanice.

broj komentara 0 pošalji komentar