Полицијски час, на путевима за празник без гужве

У Србији је током васкршњих празника на снази полицијски час, па ће на путевима изостати традиционална гужва. На граничним прелазима и наплатним рампама нема задржавања возила.

ЈП Путеви Србије обавештава да је су на деоници Ауто-пут Е-75, петља Жедник - петља Бачка Топола, у смеру Суботица - Београд, до 25. 4. радови на санацији коловоза, наизменично у возној и претицајној саобраћајној траци.

Бајмок (Алекса Шантић) - Сомбор (Светозар Марковић) - радови на санацији оштећеног коловоза од 17. 4. до 28. 4. од 7.00 до 16.00.

За време извођења радова саобраћај се регулише заставицама.

Петља Врбас - улаз у Србобран, радови од 7.00 до 15.00, са повременим наизменичним пропуштањем возила, до 22. 04. После 15.00 саобраћај се нормализује.

Врдник - Ириг, радови на санацији коловозне конструкције уз повремено наизменично пропуштања возила, до 30. 04. Адекватна саобраћајна опрема и сигнализација упозорава на радове и смањење брзине.

На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције у 07.30, нема задржавања возила на граничним прелазима у Републици Србији.

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.