Читај ми!

РИК: Николић 49,54 - Тадић 47,31 одсто

Републичка изборна комисија саопштила резултате председничких избора са 99,68 одсто бирачких места, према којима је Томислав Николић освојио 49,54 одсто, а Борис Тадић 47,31 одсто гласова бирача.

Републичка изборна комисија (РИК) саопштила је резултате председничких избора са 99,68 одсто бирачких места, према којима је председнички кандидат Томислав Николић освојио 49,54 одсто, а његов противкандидат Борис Тадић 47,31 одсто гласова бирача.

Коначни резултати председничких избора биће проглашени у четвртак, речено је на седници РИК-а.

Чланови РИК-а данас су одбацили и три приговора као неоснована, а од Републичке радиодифузне агенције затражена је информација шта ће РРА учинити поводом честитке која је из Европске уније упућена једном од председничких кандидата пре завршетка изборног процеса.

Координатор за Косово и Метохију Марко Даниловић обавестио је РИК да су избори у јужној срспској покрајини, с обзиром на околности, спроведени на "опште задовољство".

"Цео изборни процес организаван под новим условима добро је спроведен, уз уважавање РИК-а и ОЕБС-а, као и сталног састава и радних тела", рекао је Даниловић.

На седници је усвојен и извештај о спроведеним изборима за посланике у којем је детаљно наведен број освојених мандата сваке станке која је ушла у парламент.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(четвртак, 24. мај 2012, 12:16) - Draga [нерегистровани]

Re> Velika koalicija

sve sto ste rekli manje vise stoji, osim onog da na celu koalicije treba da bude Tadic.On nije dobar po mom misljenju, jer nije ekonomista. Smatram da u ovom trenutku samo ekonomski ekspert treba da bude na celu vlade..a savetnici i predsednika i premijera da budu stvarno nestranacki profesionalno nadahnuti ljudi. veliki pozdrav

(среда, 23. мај 2012, 12:03) - Bojan [нерегистровани]

Velika koalicija

Nema nista od velike koalicije jer mi nismo slozan narod. 

(среда, 23. мај 2012, 11:02) - anonymous [нерегистровани]

velika koalicija

Svaka vam cast na komentaru. Da vise ljudi ovako razmislja sve bi nam drugacije bilo. Hvala vam na ovako lepo napisanom tekstu,u potpunosti se slazem sa vama.

(уторак, 22. мај 2012, 22:25) - anonymous [нерегистровани]

Velika koalicija

Samo velika koalicija može da izvuče Srbiju.Samo velika koalicija može efikasno da donosi odluke i zakone.Samo velika koalicija može da spreči preteći bankrot.Samo velika koalicija može da se obračuna sa korupcijom u državi i u svojim redovima.Samo velika koalicija može da smanji i do nule dovede ucenjivački kapacitet malih stranaka.Samo velika koalicija može da dovede investitore i omogući im nesmetani rad.Samo velika koalicija može da u vladu uvede najbolje tj. eksperte, a da to nikome ne smeta.Na čelu takve koalicione Vlade treba da bude Tadić, a obe strane da ponude najbolje ljude.