Читај ми!

"Двери" очекују истрагу о изборима

Покрет "Двери" у отвореном писму поручио Томиславу Николићу да очекује праву истину о изборним резултатима на парламентарним изборима.

"Двери" у јавном обраћању Томиславу Николићу кажу да "пораз Бориса Тадића у другом кругу председничких избора, упркос нерегуларном првом кругу и великом броју неправилности у изборном циклусу уопште, отвара шансу да Србија преживи".

Кажњавањем Тадића грађани Србије су јасно показали да желе промене, суштински различите од погубне политике коју је спроводио бивши председник, а коју је желео да настави изборном крађом од 6. маја, сматра Покрет.

"Двери" се надају, додаје се у јавном обраћању,  да ће Тадићев пад са власти довести и до пада његове  политике, па ће у том светлу грађани Србије мерити све потезе новог председника.

Као странка која је упркос изборној крађи добила највише гласова на тим изборима и која има све записнике са бирачких места, у својим рукама имате релевантну снагу да, зарад стабилности и враћања поверења у институције система, откријете грађанима Србије праву истину, поручују "Двери" Томиславу Николићу.

број коментара 8 Пошаљи коментар
(уторак, 22. мај 2012, 14:09) - Branko [нерегистровани]

Nikolic da odrzi obecanje

Toma Nikolic je i pobedio na izborima za predsednika Srbije izmedju ostalog i zbog toga sto je obecao da ce da ispita da li je bilo izborne kradje na parlementarnim izborima i da ponovi izbore ako se to bude dokazalo.Gradjani Srbije sa pravom ocekuju da novi predsednik Tomislav Nikolic odrzi predizborno obecanje.

(уторак, 22. мај 2012, 10:39) - anonymous [нерегистровани]

,kradja

kakva kradja to je bio samo trik naprrednjaka. i to veoma uspesan trik

(уторак, 22. мај 2012, 00:14) - anonymous [нерегистровани]

Истина о изборима...

-Мали пањ велика кола претура-
Тако каже наша стара мудра пословица, ако не уради шта је, не само обећао, већ што је и дужност, будућег председника Србије Томислава Николића, онда је то лош, веома лош почетак, па онда иде друга позната послвица о Курти и Мурти...

(понедељак, 21. мај 2012, 22:04) - anonymous [нерегистровани]

Obecanje nekom radovanje.

Dali je neko stvarno naivan da pomisli da ce oni uopste da istrazuju nesto,sredstva su opravdala cilj,pobednik je proglasen,i koplje u trnje.

(понедељак, 21. мај 2012, 21:45) - VANJA [нерегистровани]

Molba novom Predsedniku

Građani Srbije sa puno prava očekuju od sadašnjeg predsednika, da sprovede istragu o izbornoj krađi, za koju je i on sam, javno ponudio dokaze. Ako to ne uradi, mislim, da će i on biti kažnjen za 4 godine, kao što je predvideo i Tadiću.

(понедељак, 21. мај 2012, 16:52) - Aleksandar [нерегистровани]

Hocemo istinu

Gospodine buduci predsednice dokazi te da niste isti.Prvo obecanje koje treba da ispuni te je istraga izborne kradje?

(понедељак, 21. мај 2012, 16:35) - anonymous [нерегистровани]

tačno

Potpuno opravdano ! Sad bi trebalo oformiti komisiju i ispitati krađu!

(понедељак, 21. мај 2012, 16:10) - Владимир Ђилас [нерегистровани]

Обећање

Заиста, господин Николић је обећао да ће до краја разјаснити полемике око изборне крађе.

Верујем да је много гласова добио управо на том обећању.