Читај ми!

Илић: Николић као Владимир Путин

Лидер НС Велимир Илић очекује да ће након победе Николића на председничким изборима доћи до великих промена у Србији. Илић каже да још није било званичних разговора о коалицији и саставу будуће владе.

Председник Нове Србије Велимир Илић честитао је свим грађанима избор Томислава Николића за председника државе и навео да очекује да ће Николић поћи путем Владимира Путина и да ће Србија уз њега доживети свој развој.

"Од данас у Србији неће бити исто као до сада. Кренуће са развојем пуне демократије. Нико неће помислити да краде и оштети и грађани ће зато бити захвални", рекао је Илић на конференцији за новинаре у седишту странке.

Како је навео "грађани су осетили да мора да дође до промена".

"Казнили су оне који су узурпирали медије, заговарали неистине, загорчали нам живот, уништавали све позитивно, али народ се није дао преварити и зато смо победили", рекао је Илић, чија је Нова Србија на изборима наступила на заједничкој листи са Српском напредном странком.

Он је навео да још није било званичних разговора о коалицији и саставу будуће владе.

"Нема званичних разговора, ноћас се славило, али биће их ових дана", напоменуо је Илић.

Како је рекао, "највећи" ће добити прилику да формирају владу, а ако то не успе покушаће други.

"Ипак, Тома ће разговарати о томе да онај ко прихвати наш програм и ко мисли да је он добар сигурно долази у обзир да направимо владу", рекао је председник Нове Србије.

Он сматра да је потребан стожер окупљања да би будућа влада била стабилна.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(понедељак, 21. мај 2012, 21:41) - anonymous [нерегистровани]

Ако

се окренемо Русији и БРИКС-у и оставимо ЕУ и Америку (Запад) иза леђа, онда ће све бити у најбољем реду. ЕУ ИМА алтернативу!