Читај ми!

Асанж: Моја деца ће пре или касније добити свог оца назад

"Како је то добро! Ово је победа која не може бити негирана. Ово је победа од историјског значаја", рекао је Џулијан Асанж новинарима и присталицама испред Амбасаде Еквадора.

Оснивач Викиликса Џулијан Асанж је у емотивном обраћању присталицама са балкона Амбасаде Еквадора у Лондону, где борави од 2012. године, рекао да одлука панела УН који је утврдио да је "незаконито притворен", представља "победу".

Асанж је рекао и да је дошло време да његова деца добију свог оца назад. "То ће се десити пре или касније", додао је оснивач Викиликса, преноси АФП.

Машући копијом одлуке панела УН, обучен у сиво одело са краватом, Асанж је често жмиркао, јер му је дневно светло очигледно сметало.

"Ојачао сам у овом процесу и могу да поднесем. Међутим, какво право има ова или америчка или шведска влада да ускрате мојој деци право на оца пет година?", упитао је он.

Асанж је поновио да је он у "незаконитом, неморалном и неетичком притвору" пошто је британска полиција рекла да ће га ухапсити чим изађе из амбасаде и ступи на британско тло како би га изручила Шведској.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(петак, 05. феб 2016, 19:32) - anonymous [нерегистровани]

Ma niko

Niko opasan stvarno, malo tako covek upao u pentagon preko interneta, hakovao sta hteo, a na sve to prodavao americke vojne tajne po planeti dok oni ne gledaju, zaista nebitna figura xDDD

(петак, 05. феб 2016, 19:03) - паја [нерегистровани]

само питам

Нешто нисам пратио најновије светске преваре и обмане па ме занима , ко је овај лик ?