Читај ми!

Напад на ученика школе у Гроцкој, пријаве против осумњичених

Два младића су данас упала у средњу школу у Гроцкој и напала једног ученика. Против осумњичених за напад су поднете пријаве.

Два младића су током малог одмора између часова упала у школу у Гроцкој и почела да шамарају ученика трећег разреда. Они су искористили тај период јер се улази током часова закључавају. 

Директор школе Селимир Радосављевић је за РТС рекао да је срећеом ту био дежурни професор, као и још неколико ученика, који су их одмах раздвојили.

Кад је звонило за почетак другог часа, улаз је закчучан и нападачи су покушали да изађу. Пошто нису могли, они су разбили један прозор и на тај начин изашли. 

Утврђено је да они нису ђаци школе, нити су били.  

Сви надлежни органи су обавештени о нападу, а нападнути дечак је послат у Дом здравља на преглед, где је утврђено да нема повреда.  

МУП је саопштио да је ухапшен Г. А. (2001) због постојања основа сумње да је извршио кривична дела насилничко понашање и уништење и оштећење туђе ствари, док је против шеснаестогодишњег младића поднета кривична пријава због постојања основа сумње да је извршио кривично дело насилничко понашање.

Осумњиченом Г. А. одређено је задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Другом основном јавном тужилаштву у Београду.