Саобраћај се одвија регуларно, без инцидената са коронавирусом

Железнички, друмски и авио-саобраћај одвија се регуларно, у складу са редом поласка и није забележен ниједан инцидент у вези са коронавирусом.

Сви летови на аеродрому "Никола Тесла" одвијају се регуларно, у складу са редом летења.

"Нема отказивања и померања летова на аеродрому 'Никола Тесла', сви летови се одвијају регуларно у складу са редом летења. На аеродрому је постављена најмодернија термовизијска камера као конкретан вид борбе против коронавируса", потврђено је РТС-у из Аеродрома.

Поводом глобалне појаве корона вируса, "Ер Србија" саопштила је да се саобраћај националне авио-компаније одвија регуларно,у складу са редом летења, а до сада на летовима "Ер Србије" није забележен ниједан инцидент у вези са коронавирусом.

"Компанија предузима све неопходне мере предострожности и придржава се свих процедура које су предвиђене у оваквим случајевима, тако да путници немају никаквих разлога за бригу", саопштила је "Ер Србија", наводећи да је, као и увек, безбедност путника и чланова посаде на првом месту.

Друмски и железнички саобраћај у Србији и из Србије одвија се регуларно по реду вожње и није било отказивања полазака, потврђено је РТС-у из "Железница Србије" и Београдске аутобуске станице.

број коментара 0 Пошаљи коментар