Заједно за Србију: Нисмо више чланица СзС

Странка Заједно за Србију донела је одлуку да учествује на локалним изборима у Шапцу. Зато што други чланови Савеза за Србију нису подржали такву одлуку из те странке је саопштено да "није могуће наставити заједничко деловање“ и да та партија престаје да буде чланица СзС.

Странка Заједно за Србију донела је одлуку да учествује на предстојећим локалним изборима у Шапцу зато што је, како се наводи, "огроман број грађана спреман да брани нормалан живот у граду и да се супротстави злоупотреби политичке моћи коју спроводи режим".

У саопштењу се наводи да други чланови Савеза за Србију нису подржали такву одлуку, те није могуће наставити заједничко деловање и странка престаје да буде чланица СзС.

"На овај начин желимо да уклонимо било какву тешкоћу странкама и покретима са којима нисмо постигли сагласност. Уверени смо да је борба за слободни Шабац снажан допринос борби за слободну Србију", истиче се у саопштењу.

ЗЗС је, такође, донела одлуку да не учествује на предстојећим парламентарним, покрајинским и другим локалним изборима у Србији.

"То су лажни избори и ЗЗС, са целокупном слободољубивом јавношћу у нашој земљи наставља борбу за нормалан живот и стварање услова за слободне изборе", додаје се у саопштењу. 

број коментара 2 Пошаљи коментар
(уторак, 25. феб 2020, 02:49) - anonymous [нерегистровани]

@ Lazni izbori.

Ako na izborima nemate nikakvu sansu za pobedu, onda su to "lazni izbori".

(понедељак, 24. феб 2020, 19:27) - anonymous [нерегистровани]

Lazni izbori

Sta znaci lazni izbori, nije mi jasan bojkot opozicije i koji je njihov problem. Evo ja iskreno zelim da cujem kako to izbori mogu da budu lazni? Da li oni stvarno misle da Srbija koja je pod lupom svih zapadnih zemalja moze da prozivodi neke lazne izbore, sta god to znacilo!