Читај ми!

У Великом Трновцу се пети пут одржавају избори за народне посланике на једном бирачком месту

У Великом Трновцу пети пут ће бити поновљено гласање на парламентарним изборима, који су одржани 3. априла. Ту одлуку Републичка изборна комисија донела је на 77. седници.

Како јавља репортер РТС-а, бирачко место у Основној школи "Мухарем Кадриу" отворено је са неколико минута закашњења, али се изборни процес одвија регуларно и без проблема.  

Републичка изборна комисија је именовала нови састав бирачког одбора на том гласачком месту како би се избори довели до краја, рекао је председник РИК-а Владимир Димитријевић.

У Великом Трновцу, на гласачком месту број 6 у четвртак 23. јуна није одржано поновљено гласање за парламентарне изборе због несугласица међу члановима одбора, а касније је стигла дојава о постављеној бомби.

На бирачком месту у Основној школи "Мухарем Кадриу", парламентарни избори требало је да се одрже четврти пут, пошто је Управни суд усвојио жалбу Коалиције Албанаца Долине Шаипа Камберија на неправилности током изборног процеса 27. маја.

На том бирачком месту у Великом Трновцу код Бујановца право гласа има 1.089 грађана и од тог бирачког места зависи када ће бити проглашени резултати парламентарних избора који су одржани 3. априла.