Ivana Španović se vraća treninzima

Najbolja srpska atleticarka Ivana Španović uspešno je zalečila povredu, zbog koje je bila sprečena da nastupi na nedavnom Svetsko prvenstvu u atletici u Dohi i od danas počinje sa treninzima.

Sam proces oporavka trajao je mesec i po dana, a Španovićeva je nedavno dobila i zeleno svetlo od svog medicinskog tima na celu sa doktorom Jovanom Đurovićem za povratak treninzima.

Španović je simbolično odabrala da se vrati na stazu dan posle završetka Svetskog prvenstva.

Istovremeno najbolja srpska atletičarka i njen trening partner, Strahinja Jovančević najavljuju početak akcije #trenirajsaivanom, koja se ove godine održava u periodu od 7. do 27.oktobra.

"Imam prelepe uspomene od prošle godine kada su u ovoj akciji učestvovale samo devojke. Želja nam je bila da nastavimo sa akcijom i novim idejama. Znamo da je u društvu uvek lakše trenirati, te je tema ovogodišnje akcije 'Ko je tvoj najbolji trening partner'. Nadam se još jednom prelepom druženju 2. novembra ovog puta u Beogradu", rekala je Španović.

broj komentara 1 pošalji komentar
(ponedeljak, 07. okt 2019, 14:42) - anonymous [neregistrovani]

Spanovic.

Gde je bila u Doha,svetko prvenstvo, kad se to sve zavrsilo sad je odjednom ozdravila, po meni ne mora da se vrati......