Ikodinovićevo stanje i dalje kritično

Stanje vaterpolo reprezentativca Srbije Danila Ikodinovića je stabilizovano, ali i dalje kritično i "nema nekih pomaka ni na bolje niti na gore", rekao je načelnik Urgentne hirurgije u Kliničkom centru Vojvodine dr Zoran Đermanov.

Posle sinoćnje dodatne hirurške intervencije, Ikodinović je ponovo vraćen na odeljenje za reanimaciju, a u toku dana biće obavljena "kontrola i previjanje onoga što je novim zahvatom urađeno, kao i još neke druge kontrole i analize", rekao je dr Đermanov.

Napomenuvši da je ukupno stanje pacijenta bez bitnije promene, on je dodao da bi novinari oko 18 časova ponovo mogli da dobiju informacije o Ikodinovićevom zdravstvenom stanju.

Naš proslavljeni vaterpolista teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Zrenjanin-Novi Sad u petak uveče kada je, prema saopštenju policije, zbog brzine neprilagođene uslovima saobraćaja, vozeći motor udario u automobil koji se kretao u istom smeru.

Povezane vesti:

Danilo Ikodinović ponovo operisan

Povređen Dača Ikodinović

broj komentara 26 pošalji komentar
(utorak, 01. jul 2008, 13:42) - nikola [neregistrovani]

NE DAJ SE DACO!!!

Mozes ti to Daco!Izdrzi!Bori se do kraja!Budi jak i ne daj se!Dobi i ovu odlucujucu utakmicu.Budi dobar kao i u sve utakmice do sada.Cijela Crna Gora je uz tebe Daco.Treniram waterpolo i pokusavam da budem dobar kao ti,ali ne uspjevam.Talenti kao ti se rijetko radjaju.Boze pomozi da Daco nastavi da se bavi vaterpolom jer bez njega vaterpolo je nista!Volimo te svi Daco ti si najbolji!!!

(utorak, 01. jul 2008, 03:45) - anonymous [neregistrovani]

NEDAJ SE DACO I AUSTRIJA JE UZ TEBE

NE DAJ SE DACO CARE POBEDIO SI DOSTA VAZNE UTAKMICE POBEDICES I OVU;;;NE DAJ´SE DACO NAJPRE ZBOG TVOJE ZENE I CERKICE;A POSLE ZBOG NAS TVOJIH VERNIH NAVIJACA U SVAKOJ UTAKMICI,,,,,,,,NARAVNO POZDRAV ZA TEBE DACO I ZA SVU TVOJU FAMILIJU,,,,NE DAJ SE CARE

(utorak, 01. jul 2008, 00:43) - Ivan Budva [neregistrovani]

Svi smo uz tebe!!!

Daco, svi smo uz tebe! OSTANI I TI UZ NAS ! ! ! Bio si najbolji i najjaci uvek kad je trebalo. Budi i sad kad je napotrebnije!

(utorak, 01. jul 2008, 00:35) - kole [neregistrovani]

kole@co.yu

Daco legendo izdrzi pobedi za sve tvoje Grobare za sve Srbe ti si ikona ovog sporta

(ponedeljak, 30. jun 2008, 22:33) - anonymous [neregistrovani]

hriste boze spasi naseg dacu

HRISTE BOZE SPASI NASEG DACU,HRISTE BOZE SPASI NASEG DACU,HRISTE BOZE SPASI NASEG DACU!

(ponedeljak, 30. jun 2008, 22:14) - Milos NS [neregistrovani]

Bog te cuva!!!

BOG te cuva, care!!!
Izdrzi!!!
Svi smo uz tebe!!!

(ponedeljak, 30. jun 2008, 21:13) - Mladen BL [neregistrovani]

NAJVAŽNIJA UTAKMICA

IZ KOJE ĆEŠ KAO I UVIJEK IZAĆI KAO POBJEDNIK. BOG JE UZ TEBE
BANJA LUKA

(ponedeljak, 30. jun 2008, 20:53) - Saškica [neregistrovani]

Dačo, bori se za svoju porodicu....budi jači od svakog bola.....

Dačo, svi mi na ovim stranicama smo samo tvoji navijači, bili dok si igrao, sada smo u ovom teškom trenutku za tebe i tvoju porodicu i bićemo i ubuduće kada opet zaigraš za Srbiju, srcem i duhom kako si to uvek najbolje radio.... Želim da znaš da se molim Bogu da ozdraviš i nastaviš gde si stao, da izdržiš svaki bol, da tvoja porodica ostane jaka. BORI SE za sebe i svoje, svoju Natašu, ćerkicu, majku i oca..... možeš ti to! Seti se samo onih finala i neizvesnih trenutaka kada si blistao! Zablistaj i sada, znaj da sada svi od tebe očekuju da ustaneš, ozdraviš i kažeš:Da, ljudi, hvala vam za sve, idemo u nove pobede!

(ponedeljak, 30. jun 2008, 20:28) - Loki [neregistrovani]

DACO, NE DAJ SE

Daco....cimni ga na levo i pocepaj mu mrezu, mozes ti to !!!

Napred mali

(ponedeljak, 30. jun 2008, 18:53) - RADA [neregistrovani]

BOG JE UZ TEBE

SAMO HRABRO DOBIJ I OVU NAJVAZNIJU BITKU USREĆIT ĆEŠ NE SAMO SVOJU PORODICU NEGO I SVE NAS. POZDRAV IZ "CRNE GORE".