Ikodinović podvrgnut još jednoj operaciji

Proslavljeni srpski vaterpolista Danilo Dača Ikodinović, koji je u saobraćajnoj nesreći zadobio povrede opasne po život, ponovo je operisan u Kliničkom centru u Novom Sadu ali se i dalje nalazi u kritičnom stanju.

Direktor Uregentnog centra u Novom Sadu, Zoran Đermanov rekao je za RTS da je u subotu u popodnevnim časovima Ikodinović ponovo operisan, ili kako se izrazio podvrgnut vaskularnom hirurškom zahvatu i da je njegovo stanje i dalje veoma složeno.

Prema rečima lekara, najteža povreda je na Ikodinovićevoj desnoj ruci "sa posledicama po tu ruku". "Urađeni su svi neophodni zahvati i sada treba sačekati i videti kako će reagovati njegovo tkivo".

Načelnik novosadske klinike i dalje je uzdržan u vezi sa eventualnim prognozama. "U narednih nekoliko sati ili naredna 24 sata ćemo nešto više znati", dodao je Đermanov.

Prema rečima direktora Uregentnog centra u Novom Sadu, Zorana Đermanova iako na skeneru nema značajnijih promena na mozgu, još uvek je rano za bilo kakvu prognozu.

Ikodinović je primljen je kasno sinoć  u Klinički centar u Novom Sadu sa teškim povredama krvnih sudova ruke opasnim po život.

Novosadska policija saopštila je da je Ikodinović zadobio prelom desne nadlaktice, povrede krvnih sudova i živaca desne ruke kao i razderotine po nogama, dok je vozač automobila koji je učestvovao u nesreći, Perica D. lakše povredio glavu, stomak i podlakticu.

Nesreća se dogodila na 53. kilometru puta M7 oko 20.20 sati, kada je Ikodinović vozeći motocikl "jamahu", usled neprilagođene brzine osobinama i stanju puta kao i drugim uslovima, udario u zadnji deo "zastave-koral 1.1" koja se kretala u istom smeru.

Od siline udara automobil se odbio u desnu stranu i udario u cisternu koju je vukao traktor, navela je policija, napomenuvši da se tom prilikom i prikolica prevrnula.

broj komentara 7 pošalji komentar
(petak, 11. jul 2008, 13:28) - vlada [neregistrovani]

napred daco

svi smo uz tebe. NEDAJSE!!!

(utorak, 01. jul 2008, 15:42) - anonymous [neregistrovani]

Boze daj mu snage da i ovaj put pobedi

Poddrska od Makedonija
Drzi se

(nedelja, 29. jun 2008, 15:04) - Tamara Aleksic [neregistrovani]

Boze daj mu snage da i ovaj put pobedi

Boze ostavi nam Dacu medju zive!
Daco,ovo je tvoja najvaznija i najduza utakmica u zivotu,moras iz nje izaci kao pobednik! Cela nacija je uz tebe,svi se molimo za tebe.Volimo te Daco,ti si nas junak-nas najveci SRBIN i nesmeno da te igzubimo.Andrea i Hana moraju imati tatu,izvuci se zbog njih.
BOZE AKO TE IMA-POMOZI........... :(

(nedelja, 29. jun 2008, 14:13) - anonymous [neregistrovani]

dačo

neka ti Bog pomogne!

(nedelja, 29. jun 2008, 13:05) - anonymous [neregistrovani]

Izdrzi!!!

Daco izdrzi pobedices i ovu utakmicu!!!!!!!

(nedelja, 29. jun 2008, 11:10) - SRBIJA [neregistrovani]

Danilo Ikodinovic

DRZI SE DACO BRATE SRPSKI,CELA NACIJA JE UZ TEBE JER SVI ZNAMO DA SI NAJACI!!!!!

(nedelja, 29. jun 2008, 10:45) - DJOLE [neregistrovani]

DACO MI TE VOLIMO

DACO MI TE VOLIMO I BOGU SE MOLIMO DA NAM OZDRAVIS.GRCKA JE UZ TEBE!