Glasine su tačne - "Prepolovljeni" Jokić gost na oproštajnom meču Milojevića

Nikola Jokić pojavio se kao specijalni gost na oproštajnom meču koji je Mega Bemaks organizovao za Dejana Milojevića. Pored Milojevića, Novaka Đokovića i brojnih poznatih zvanica, dosta pažnje privukla je Jokićeva kilaža.

Proteklih nekoliko dana zanimljive informacije stizale su od košarkaša i trenera Denvera o formi i kilogramima Nikole Jokića.

Majk Meloun govorio je da se Nikola nalazi u najboljoj formi u životu i nazvao ga "opakom, vitkom, srpskom borbenom mašinom".

Priču su potvrdili brojni Jokićevi saigrači, od kojih izdvajamo Džamala Marija, koji je izjavio da Jokić ima "trbušnjake i izgled za plažu".

Delimično su glasine potvrđene, pošto se Nikola, uz Novaka Đokovića i mnoge druge, pojavio kao specijalni gost na revijalnoj utakmici "Deki ćao", u kojoj se Mega Bemaks oprašta od dugogodišnjeg trenera Dejana Milojevića.

U čast njegovog oproštaja od Mege gde je, osvajanjem trofeja Kupa Radivoja Koraća, plasmana u još tri finala i produkcije velikog broja vrhunskih igrača, ostavio neizbrisiv trag, biće organizovan revijalni meč koji će okupiti deo košarkaša sa kojima je Milojević sarađivao.

Za ekipu koju će sa klupe voditi Dejan Milojević, igraće Nenad Miljenović, Nikola Rebić, Jovan Novak, Ognjen Jaramaz, Nemanja Dangubić, Đorđe Simeunović, Rade Zagorac, Boris Savović, Marko Luković, Novica Veličković, Milenko Veljković, Nikola Janković, Stefan Fundić i Nikola Milojević.

Njima će se suprotstaviti sadašnji sastav Mega Bemaks na čelu sa novim trenerom Vladimirom Jovanovićem. Sastav će biti pojačan povremenim reprezentativcem Srbije Aleksom Avramovićem, koji je za Megu kao gost nastupao tokom 2012. godine.