Jokanović vodi 27 igrača u Švajcarsku

Trener fudbalera Partizana Slaviša Jokanović sastavio je spisak od 27 igrača koji će putovati na drugi deo priprema u švajcarsko mesto Špic.

U Švajcarsku ne idu povređeni levi bek Aleksandar Lazevski, kao ni pojačanje iz Tunisa Kamel Zajem, koji će ostati u Beogradu da reši problem sa preponama.

Na spisku se nalaze Darko Božović, Mladen Božović, Aleksandar Radosavljević, Aleksis Ngambi, Nenad Đorđević, Srđa Knežević, Ivan Stevanović, Ivan Obradović, Almani Moreira, Antonelo Žuka i Lamin Dijara, Zoran Tošić i Đorđe Lazić.

Jokanović vodi i Ljubomira Fejsu, Radosava Petrovića, Nenada Marinkovića, Dragana Čadikovskog, Slavena Stjepanovića, Marka Ćetkovića, Marka Jovanovića, Vladimira Brankovića, Milana Perića, Adema Ljajića, Aleksandra Miljkovića, Miloša Bogunovića, Milovana Sikimića i Darka Maletića.

Partizan će u Švajcarskoj ostati do 20. jula i tamo će odigrati četiri prijateljske utakmice.

"Crno-beli" će se sastati sa izraelskim šampionom Beitarom iz Jerusalima, brazilskim Botafogom, švajcarskim Grashopersom i rumunskim Rapidom.

Partizan će 23. jula, po povratku u Beograd, odigrati na svom terenu prijateljsku utakmicu sa francuskim Olimpikom iz Liona. "Crno-beli" u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igraju protiv boljeg iz duela Inter Baku (Azerbejdžan) - Rabotnički (Makedonija).

broj komentara 3 pošalji komentar
(četvrtak, 10. jul 2008, 06:15) - NIKOLA KNEZEVIC [neregistrovani]

KOMENTARI

PARTIZAN MORA BITI OPREZAN DA SE NEPONOVI ARTMEDIJA

(sreda, 09. jul 2008, 23:37) - anonymous [neregistrovani]

VREME JE

VREME JE DA PO 2 PUT UDJEMO U LIGU SAMPIONA JER SADA POSEDUJEMO DOBRU EKIPU

(sreda, 09. jul 2008, 17:37) - mp [neregistrovani]

partizan

majstori idu dalje,vreme je da se pokazemo i u futbalu,kao i ostalim sportovima.partizan je najbolji.