Čitaj mi!

Mrkela: Hvala Stankoviću, sa Milojevićem u nove uspehe

Sportski direktor FK Crvena zvezda Mitar Mrkela zahvalio je danas bivšem treneru crveno-belih Dejanu Stankoviću na saradnji i poručio da je klub sa Marakane u njegovom nasledniku Milošu Milojeviću dobio, kako je rekao, modernog trenera.

Mrkela, nakon što se zahvalio Stankoviću, osvrnuo se na novog trenera, koji je kako kaže bio planiran da zameni Stankovića na mestu šefa stručnog štaba.

"Pre svega želim da se zahvalim Dejanu Stankoviću na izvanrednoj saradnji i istim takvim rezultatima u protekle tri godine. Odlično smo funkcionisali i postigli puno toga. Sada će ekipu preuzeti Miloš Milojević."

"Reč je o mladom i izuzetno perspektivnom stručnjaku s kojim sam sarađivao godinu i po dana dok je bio asistent šefu stručnog štaba, ali i čoveku koji je ponikao u Zvezdinoj omladinskoj školi i odlično je poznaje. Miloša Milojevića dugo pratimo, on je mlad i moderan trener, baš kakav je potreban Crvenoj zvezdi", izjavio je Mrkela za zvanični sajt FK Crvena zvezda.

Sportski direktor petostrukog uzastopnog prvaka Srbije otkrio je da je Milojević i bio planiran da jednog dana nasledi Stankovića.

"Milojević je svakako bio predviđen da zameni Dejana Stankovića kada dođe taj trenutak i sada je došao. Nismo imali ni najmanju dilemu i vrlo brzo smo se sve dogovorili. Zvezdu sigurno čekaju novi uspesi sa Milojević na klupi, a verujem da će doći već u grupnoj fazi Lige Evrope, kao i u prvenstvu", rekao je Mrkela.