Milošević: Spreman sam da i sada preuzmem sve na sebe, ali ovo je tužno od igrača

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević izjavio je da je veoma razočaran posle poraza svog tima od Novog Pazara 3:2 u drugom kolu Superlige.

"Vrlo sam razočaran, zaista. Razočaran u neke stvari. Ako budem nastavio ovo da radim, neke stvari će mora da se menjaju iz korena. Biće priče ovih dana. Ovo je zaista razočaravajuče i tužno od igrača", kazao je Milošević.

"Uvek sam preuzimao sve na sebe. Spreman sam i sada, nije problem, ali ovo je tužno i ružno. Posle ovakve igre, moram da sumnjam u samog sebe. Ovo nije nivo Partizana i ovo ne sme da bude nivo Partizana. Čestitke Novom Pazaru."

Fudbaler Partizana Takuma Asano izjavio je da boli večerašnji poraz od Novog Pazara, da treba analizirati individualne i timske greške i dati sve od sebe da se ovo ispravi.

Crno-beli su na gostovanju poraženi su 3:2 u drugom kolu Superlige, a Japanac je bio strelac gola kojim je Partizan napravio preokret i poveo sa 2:1.

Međutim, do kraja meča izabranici Sava Miloševića primili su još dva pogotka i ostali bez bodova.

"Utakmica je bila izuzetno teška, puna preokreta. Mi smo se nadali da ćemo pri vođstvu ne samo zadržati rezultat, već dati još jedan gol. Nažalost, to je fudbal, sitnice i sekunde odlučuju. Poraz mnogo boli, ali daleko od toga da je bilo šta izgubljeno, tek je drugo kolo. Znamo koliko imamo težak raspored, svesni smo koliko je avgust važan za držanje bodova. Pogledaćemo se u oči, analizirati individualne i timske greške i obećavam da ćemo dati sve od sebe da ovo ispravimo. Ne samo ja, već čitav tim", istakao je Asano.