Čitaj mi!

Sanja Nikšić okupila više od 200 plesača u Herceg Novom

Sanja Nikšić je jedan od najboljih i najpoznatijih fitnes instruktora i trenera zumbe na ovim prostorima. Prošlog vikenda, u Herceg Novom je održan prvi, istorijski zumba master klas, u Sanjinoj organizaciji, na kojem je nastupilo više od 20 timova iz čitavog regiona.

Pokrovitelji manifestacije bili su grad Herceg Novi i Turistička organizacija Herceg Novog, a sam događaj održan je u nesvakidašnjem ambijentu, nikad viđenom do sada, na prelepoj tvrđavi Forte Mare.

Sanja Nikšić je dama koja svojom energijom deceniju ipo menja ritam grada Šapca. 

Popularna Nika je ovoga puta uspela da razdrma i čitavu Boku Kotorsku i grad Herceg Novi. 

Na prvom međunarodnom zumba master klasu u njenoj organizaciji nastupilo je više od 200 učesnika iz Srbije, Crne Gore, Rumunije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Najznačajnije je to što su svi učesnici imali priliku da uče i druže se sa prezenterima i stručnjacima svetskog ranga, Klaudiom Gutuom i Ramirom Alvarom iz Argentine, koji već godinama učestvuju na sličnim manifestacijama širom sveta. 

Sanja Nikšić je na taj način prva na svetu pozornicu za jedan ovakav događaj postavila u srednjevekovnoj tvrđavi. 

Festival je otvoren u čuvenoj Titovoj vili u Igalu gde je održana i generalna proba događaja.

Zatim je više od 20 timova iz Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Rumunije u specijalnom defileu krenulo ka kuli tvrđave Forte Mare, gde je i održan prvi master klas ovog ranga u Herceg Novom i čitavoj Boki Kotorakoj. 

U nedelju su održane i specijalne radionice, a posebnu pažnju svih prisutnih izazvala je salsa radionica. 

Svi učesnici i posetioci imali su priliku da u divnim, sunčanim septembarskim danima uživaju u prelepom pogledu na more i stari grad Herceg Novi, a interesantno je da su nekadašnje tamnice čuvene tvrdjave u gradu od skalina, samo za ovu priliku, pretvorene u svlačionice za sve učesnike ovog nesvakidašnjeg i jedinstvenog događaja. 

Sanja Nikšić je do sada organizovala više od 30 međunarodnih događaja ovog ranga širom zemlje i regiona.