Капитен Петрић за РТС: Тимски дух наша снага

По доласку на Београдски аеродром шампиона Европе капитен одбојкашког тима Србије Немања Петрић у изјави РТС-у истакао да је тим од самог почетка веровао да могу постати шампиони Европе и да му је велика част да буде капитен таквог тима.

Какав је осећај предводити тим шампиона и подићи пехар на оваквом такмичењу?

"Осећај је неописив. Пре свега велика је част бити капитен ове сјајне екипе, ових сјајних момака. Предводити их није било тешко јер су стварно феноменални. А у самом тренутку подизња пехара много тога прође кроз главу, али најбитнији је заједнички осећај да смо на крову Европе. Да смо још једном покорили Европу и показали да је Србији место на крову Европе.", рекао је Немања Петрић.

„Веровали смо у наш квалитет. Веровали смо у то да можемо да освојимо Европски шампионат. Нисмо се предавали ни у једном тренутку. Знали смо да смо као тим, као један и мислим да се то и видело. Мислим да је то, негде у дубини, и била наша снага.", истакао је капитен тима.

На питање репортера хоће ли и убудуће бити капитен тима, Петрић је констатовао да остаје капитен тима, а да ће де тек видети колико још дуго.

„Није лако напустити ове момке. Колико год да се човек по некада умори... Ове момке не напуштам тако лако." закључио је Петрић.

број коментара 0 Пошаљи коментар