Проблеми одбојкаша Србије у Антверпену

Одбојкаши Србије стигли су у Белгију на европски шампионат. Проблеми у организацији дочекали су наше репрезентативце. Поред дуге процедуре пасошке контроле, сачекао их је мали аутобус, који није био довољан за ствари. У првом мечу у групи у петак од 15 сати играће са Немачком. Директан пренос је на Првом програму.

Уочи лета за Брисел одбојкаши Србије срели су на аеродрому Никола Тесла наше одбојкашице које су кренуле на Светски куп у Јапан. Честитали су им на златној медаљи у Анкари, а репрезентативке Србије пожеле су успех својим колегама на Шампионату Европе. Међутим, по доласку у Белгију одбојкаши су се суочили са првим проблемима.

"Чекали смо пасошку контролу да прођемо два сата. То нам је мало да тако кажем отежало овај долазак. Кад смо после тога изашли напоље, домаћин нам је послао један мањи аутобус за овако велику групу каква јесмо са оволико пртљага", рекао је тим менаджер репрезентације Слободан Бошкан.

„Увек очекујеш пуно од те организације а разочараш се. Стално та Европска унија је нешто супер, нешто ка коме тежимо, а у ствари мислим да они требају око много тога да се угледају на нас", изјавио је селектор Слободан Ковач.

Није било довољно места за торбе, а са друге стране аутобуси свих осталих репрезентација су много већи и комформији од оног који је додељен Србији.

Само да се још до хотела не поквари.

Репрезентација која брани бронзану медаљу са прошлог Шампионата Европе није заслужила овакав третман.

"Планираних три сата одмора пре тренинга није било, али мислим да смо га добро одрадили. Мислим да је било пуно енергије и позитивних ствари", закључио је селектор Ковач.

„Играчи су јако мотивисани, орни и спремни за ово Европско првенство. Мало смо се спремали, није било много времена, али смо то време стварно добро радили. Мислим да смо физички и ментално спремни за турнир као што је Европско првенство", рекао је Урош Ковачевић.

Репрезентација Србије се налази у групи са Немачком, Белгијом, Словачком, Шпанијом и Аустријом. Само прву утакмицу играће у Бриселу, а пото се сели у Антверпен. Надамо се другим аутобусом.

 

 

број коментара 18 Пошаљи коментар
(четвртак, 12. сеп 2019, 19:02) - anonymous [нерегистровани]

@ Paranoja...

Ne znam zasto potezete ubistvo Tatona kad takvih ubistava imate na hiljade i to svakodnevno i u drzavama EU i SAD?Kakve veze ima ubistvo Tatona sa drzavom Srbijom i njenim ugledom?Nikakve.Netrpeljivost EU i SAD prema Srbiji i Srbima je sasvim drugog karaktera.Sta im je skrivio nas Novak koji godinama trpi nepostovanje od strane publike na cijelom Zapadu?

(четвртак, 12. сеп 2019, 17:36) - Porucnik Draguljce [нерегистровани]

Pobediti neprijatelje

E sad naostrite dlanove i da uzmemo zlato.Tako se najbolje pobedjuju neprijatelji.

(четвртак, 12. сеп 2019, 16:49) - anonymous [нерегистровани]

Paranoja...

Šta bi svet trebao da misli o Srbiji kad je ubijen Taton?
Alo, bre???

(четвртак, 12. сеп 2019, 15:56) - anonymous [нерегистровани]

pamti pa vrati

i ja sam za to...stvarno...bice prilike nadam se...nego mi smo narod koji brzo zaboravlja ...i to nije dobro...

(четвртак, 12. сеп 2019, 14:46) - anonymous [нерегистровани]

Odlican komentar i preporuka

Komentar pod naslovom "Narod ne zeli tamo" je komentar dana- kratak, jasan i precizan opis o raspolozenju naroda prema ?EU?.

(четвртак, 12. сеп 2019, 11:30) - глас разума [нерегистровани]

Ситне пакости и подлости организатора

Они тиме показују колико нас "поштују" и колико смо "добродошли". Чине све оно максимално што могу и што их неће довести у проблем, а све не би ли нас се што пре отарасили. Међутим види се и на овом примеру, да опет ништа нису научили о нама Србима и нашој богатој историји... Па такав третман је сваком нашем играчу огроман мотив и у њему изазива добро познати српски инат. Ово ће свакако продужити наш останак на турниру, а не скратити, како су се "предусретљиви" домаћини понадали. После ће им ђаво бити крив ако узмемо и неку медаљу...

(четвртак, 12. сеп 2019, 10:37) - anonymous [нерегистровани]

Није случајно

Оваквих "случајности" када је Србија у питању је до сада било на претек. Према томе, поруке су јасне. Оваквим домаћинима би највише одговарало да нас нема. Али на нама је да их разочарамо.

(четвртак, 12. сеп 2019, 06:30) - anonymous [нерегистровани]

SRBIJA

Sve cemo im ovo naplatiti zlatnom medaljom!!

(четвртак, 12. сеп 2019, 02:51) - anonymous [нерегистровани]

Namerno

Sigorno to nije slucajnost. Pamti pa vrati

(четвртак, 12. сеп 2019, 00:27) - Vidan [нерегистровани]

Komentar

Imamo mnogo lep aerodrom.