Читај ми!

Новак у Лондону са највећим ривалима: Хвала Лејвер купу што нас је окупио

Српски тенисер Новак Ђоковић је на Инстраграму поделио фотографију са Рафаелом Надалом, Роџером Федерером и Ендијем Маријем и том приликом је рекао да је захвалан на јединственој прилици да поново буде на терену са својим највећим ривалима.

Тениски турнир Лејвер куп почиње у петак, а најбољи српски тенисер играће за „Тим Европе" поред Рафаела Надала, Роџера Федерера, Стефаноса Циципаса, Каспера Руда, Ендија Марија и Матеа Беретинија.

Ђоковићу очигледно прија боравак у Лондону где ће на поменутом тениском турниру наступати са највећим ривалима. 

На Инстаграм профилу поставио је фотографију "велике четворке". 

 „Захвалан сам на јединственој прилици да будем на истом терену са мојим највећим ривалима и легендама овог спорта. Ово је моменат који ћу довека памтити. Хвала Лејвер купу који је омогућио да се нас четворица удружимо. Радујем се наредним данима где ћемо уживати у одличном тенису и прославити Федерерову изванредну каријеру", написао је Ђоковић.

Лејвер куп почиње 23, а завршава се 25. септембра, на овом турниру свој последњи меч одиграће Роџер Федерер.

„Федерер је иза себе оставио дело и заоставштину која ће се дуго памтити. Поносан сам што ћу бити део догађаја. Ово ће бити његов опроштај и то даје још већи значај овом викенду. Био је један од највећих тенисера и спортиста свих времена", рекао је Ђоковић пред почетак турнира у Лондону.

Сви мечеви биће одиграни у „О2" арени у Лондону.