Дангубић ново појачање Партизана!

Српски кошаркаш Немања Дангубић ново је појачање Партизана, објавили су црно-бели за званичном сајту. Некадашњи кошаркаш Бајерна, Естудијантеса, Црвене звезде и Мега Бемакса, од наредне сезоне ће носити црно-бели дрес.

Доскорашњи играч Естудијантеса, којег је 2014. година на НБА драфту изабрала Филаделфија, рођен је 1993. године у Панчеву, а до сада је играо за минхенски Бајерн, Црвену звезду, Мега Бемакс и Хемофарм.

У млађим селекцијама, Дангубић је бранио боје репрезентације Србије са којом је освојио две сребрне медаље, на Европском првенству у за узраст до 18 година, односно Светском првенству за узраст до 19 година.

"Јако сам срећан што ћу бити део тима и организације Партизана. Познајем доста нових саиграча од раније, са некима сам играо заједно на почетку каријере и познајем их јако дуго. Такође, од раније, из репрезентативних селекција, познајем и стручни штаб. Радујем се раду са тренером Владом Шћепановићем, срећан сам и врло мотивисан пред нову сезону", изјавио је Немања Дангубић, након потписивања уговора.

Само неколико дана пошто је Кори Волден прешао из табора Партизана у Звезду, сада се догодила супротна ситуација, пошто је крилни кошаркаш био део црвено-белих од 2014. до 2018.