И због овога је Џордан највећи свих времена...

Вероватно најбољи кошаркаш у историји, Мајкл Џордан, шалом на свој рачун и спомињањем чувеног Интернет мима успео је да насмеје присутне у "Стејплс центру" током церемоније "Прослава живота", посвећеној Кобију Брајанту и његовој ћерки Ђиани.

Највећи свих времена (Greatest Of All Time), или скраћено GOAT, је и на једном тужном догађају нашао начин да покаже своју величину.

Наиме, велики Мајк је на церемонији која је имала мотив да слави живот Кобија и његове ћерке Ђиане одржао врло емотиван говор и причао о свом пријатељском односу са покојним Брајантом. 

Све те изговорене речи су га расплакале, а Џордан је управо своје сузе искористио да се нашали на свој рачун и засмеје све присутне у хали.

"Довео ме је до тога да ћу сада морати да гледам још један 'плачљиви мим' (crying meme) у наредних... Рекао сам моји жени да нећу радити ово јер не желим да гледам нови мим наредне три или четири године. Ето, то ми је Коби Брајант урадио", рекао је Мајкл Џордан и одушевио присутне, али људе широм света који су гледали пренос са тог окупљања.

Иначе, већ годинима на Интеренету веома је популаран "crying Jordan meme", који је настао 2009. године, непосредно након што је легендарни кошаркаш Чикаго Булса примљен у Кућу славних у Спрингфилду.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(среда, 26. феб 2020, 08:26) - anonymous [нерегистровани]

Ja mislio on stvarno nesto uradio

Oskarovska patetika.