Милојевић: У купу свака екипа има шансу

Тренер Мега Бемакса Дејан Милојевић изјавио је пред старт Купа Радивоја Кораћа да је његов тим додатно мотивисан да се прикаже у добром светлу публици у Нишу, пошто је тамо пре четири године освојио трофеј. Мегу од 19:30 очекује четвртфинални дуел са ужичком Слободом.

По доласку тима Мега Бемакса у Ниш њихов тренер није крио оптимизам пред први дуел са ужичком Слободом у завршници Купа Радивоја Кораћа, али је изразио и велику опрезност.

"Куп је такмичење у коме свака екипа има своју шансу и где смо и у прошлости виђали изненађења. На ту једну утакмицу и мање екипе имају шансе против фаворита. Слобода игра сјајно у КЛС-у и сигурно их нећемо потценити. Верујем да ће публика имати прилике да ужива у мечевима а ми смо увек додатно мотивисани да се прикажемо у добром светлу у Нишу где смо 2016. освојили наш први и за сада једини трофеј у Купу. Уколико успемо да наметнемо наш ритам на утакмици, верујем да ћемо оправдати улогу фаворита и пласирати се у полуфинале. Идемо корак по корак, па ћемо видети колико далеко можемо да догурамо.", рекао је Дејан Милојевић.

Бек Мега Бемаxа Лука Ашћерић је истакао да је потребно да играчи Меге успоставе контролу над утакмицом од самог старта.

"Играмо против веома незгодне екипе Слободе која се налази у врху КЛС-а и сигурно је да ће желети да се покажу у што бољем светлу на Купу. Морамо да будемо врло опрезни и да са правом енергијом уђемо у меч. Покушаћемо уз агресивну одбрану да успоставимо контролу над утакмицом од старта. Не бежимо од улоге фаворита, али не смемо да се опустимо јер је простор за исправљање грешака сужен на оваквом такмичењу. Уколико будемо на свом нивоу, верујем да ћемо доћи до победе и пласмана у полуфинале.", изјавио је Ашћерић.

У четвртфиналном дуелу Мега се од 19:30 састаје са ужичком Слободом. 

Уколико слави у тој утакмици, Мега ће у полуфиналу играти против бољег из меча Црвене звезде и Радничког.

број коментара 0 Пошаљи коментар