Разочарао Клиперсе и Лејкерсе, ништа од повратка Колисона

Иако су два тима из Лос Анђелеса, Лејкерси и Клиперси, били заинтересовани да своје редове појачају са Дероном Колисоном, амерички кошаркаш одлучио је да остане неактиван играч и паузира бар до наредне сезоне.

Дерен Колисон се ипак неће ове сезоне вратити у НБА лигу, пошто је, како наводи Адријан Војнаровски из И-Ес-Пи-Ена, одлучио да одложи повратак бар до почетка наредне сезоне.

Колисон је на крају прошле сезоне на опште изненађење кошаркашке јавности, одлучио да се повуче из активног играња кошарке и посвети се религији.

Средином сезоне Колисон је изразио жељу за повратком у најјачу лигу на свету, па је почео активно да тренира.

Велике наде у његов повратак полагали су Лос Анђелес лејкерси, али и градски ривали Клиперси.

Лејкерси нису направили никакав потез последњег дана рока за размену играча, па су им једине опције како би појачали редове до краја сезоне играчи чији уговор могу да откупе или слободни агенти.

Тим који са клупе предводи Френк Вогел у потрази је за плејмејкером који ће са клупе унети енергију, али и који има поене у рукама, што Колисон свакако јесте.

Клиперси са друге стране желели су додатно да појачају своју екипу, али и да покваре посао ривалу.

Колисон је чак и присуствовао утакмици Лејкерса против екипе Хјустона и то у друштву власнице "језерџија" Џини Бас, па су бројни амерички медији пренели да су детаљи остали око потписа 32-годишњег кошаркаша.

Ипак, до тога неће доћи, пошто је Колисон одлучио да одложи повратак на НБА паркете бар до почетка наредне сезоне.

Према најновијим информацијама које преноси Војнаровски, Лејкерси су пажњу са Колисона, усмерили на Диона Вејтерса, који је трејдован из Мајамија у Мемфис, који га је отпустио.

број коментара 0 Пошаљи коментар