Србија против Мозамбика оверава печат на олимпијској визи

Кошаркашице Србије од 17 часова састају се са Мозамбиком у последњој утакмици квалификационог турнира за пласман на Олимпијске игре у Токију. Директан пренос је на Првом програму РТС-а, Стрим је на РТС Планети (само за кориснике из Србије), док кретање резултата и ток меча можете пратити на нашем порталу.

Велика прилика да наше девојке овере олимпијску визу против, како резултати показују, најслабије селекције на турниру.

Изабранице Марине Маљковић су тријумфом над Нигеријом 70:64 направиле велики корак ка Токију, посебно што су Американке очекивано декласирале Мозамбик.

Сада ће бити довољна било каква победа, али ће неке ствари морати да се унапреде у односу на дуел са Нигеријкама, посебно оне којима Маљковићева није била задовољна.

"Нема тај квалитет као Нигерија, не можемо да говоримо неистину. Мозамбик је слабији тим од Нигерије, али је исто тим који жели... Намучули се и да дођу овде, имали су неке потешкоће у путу. Боре се, гину на терену, сигурно ће се борити да победе", анализирала је Марина следећег противника.

Ана Дабовић позвала је све навијаче који могу да дођу у халу "Александар Николић".

"Да одиграмо утакмицу и надам се да победимо и да са што више људи да прославимо одлазак на друге Олимпијске игре", казала је Дабовићева.

број коментара 0 Пошаљи коментар