Васић: Да обавимо посао због ког смо овде

Крилни центар репрезентације Србије Соња Васић изјавила је да су кошаркашице извукле поуке из пораза од Сједињених Америчких Држава у првом мечу на квалификационом турниру за одлазак на Олимпијске игре. Истакла је како очекује даће тим свој максимум показати у суботњем дуелу са селекцијом Нигерије.

"Извукли смо неке поуке које смо хтели, Марина Маљковић је од првог дана ставила акценат на тактику која ће надам дати резулате против Нигерије и Мозамбика. На томе смо радили и тога смо се придржавали против САД. У неким тренуцима је то давало резулатате, чим смо мало попустили у тим задацима, одмах се то видело. Верујем да је могло да буде и неизвесније и интересантније, али ми смо свесни да је најбитније у суботу и недељу. Надам се да ће се тада видети наша препознатљива игра", рекла је Васић новинарима.

Србија у суботу од 17 сати игра против Нигерије, која је претходно убедљиво победила Мозамбик.

"Знамо да неће бити лако и да су за нас мало атипичне и да нема неког кошаркашког и таткичког надмудривања, већ да су физикалци... Од првог дана је акценат на тој утакмици. Надам се да ћемо изаћи фокусиране и спремне да већ сутра обавимо посао због ког смо овде", закључила је Васић.

Дуел репрезентација Србије и Нигерије почиње у суботу од 17.00 уз директан пренос на Првом програму РТС-а.

број коментара 0 Пошаљи коментар