Растали се Звезда и Мо Фаје

Сенегалац Мохамед Фаје и кошаркашки клуб Црвена звезда споразумно су раскинули уговор о сарадњи, објављено је на сајту српског шампиона. Клуб је истакао досадашњи допринос Мохамеда Фајеа, а играч се захвалио свима у клубу, а посебно навијачима.

"Мо Фаје је играјући целу прошлу и део ове са нашим клубом освојио три трофеја и био део актуелног такмичарског састава који је наступао у АБА и Евролиги. Клуб се овом приликом захваљује Фајеу на свему што је пружио на терену и ван њега", стоји у саопштењу црвено-белих.

"Такође, клуб изражава задовољство на великом разумевању приликом разговора да се сарадња оконча на максимално и обострано коректан начин", додаје се.

Крилни центар опростио се од навијача и захвалио црвено-белима на прилици да осваја трофеје.

"Драги Звездаши, пријатељи, обраћам вам се са помешаним емоцијама. Црвена звезда ми је у каријери дала неке нове могућности и прилику да освајам трофеје, прилику да играм Евролигу", истиче Фаје.

"Памтићу трофеј АБА лиге, шампионску титулу у Србији. Захваљујем се стручном штабу, тренерима, људима запосленим у клубу свима који су ми олакшали боравак у Црвеној звезди. И наравно желим да се захвалим навијачима који су чинили да се осећам посебно из недеље у недељу играјући за клуб. Ово је било лепо путовање, ново животно и професионално искуство и са великим жаљењем се опраштам од свих. Црвеној звезди желим пуно среће у будућности и још пуно освојених трофеја", поручио је Сенеглац.

КК Црвена звезда навела је и да је Фаје после Дерика Брауна и Немање Ненадића (КК Мега - позајмица) трећи играч из актуелног састава који је променио средину.

број коментара 0 Пошаљи коментар