Читај ми!

Панков и Поповић у Чукаричком на позајмици

Голман Црвене звезде Зоран Поповић и одбрамбени фудбалер "црвено-белих" Радован Панков играће до краја сезоне на позајмици у Чукаричком, саопштио је клуб са Бановог брда.

Чукарички са новим појачањима циља Европу. 

 

"Циљ је да се са Чукаричким домогнемо трећег места и да будемо сигурни за Европу. Панков и ја смо дошли да помогнемо колико можемо, бићемо у служби стручног штаба, да добро радимо, да се наметнемо и да се боримо за место у стартној постави", рекао је Поповић за званични сајт Чукаричког.

Панков је истакао да је план освајање трећег места у Суперлиги Србије.

"Желим да са Чукаричким будемо најмање трећи и да стигнемо у финале Купа Србије. Кад се појавила опција да ће овај клуб жели, искрено оберучке сам прихватио. Можда то јавност и не зна, али у међувремену сам одбио и једну добру понуду из иностранства, да бих остао овде. У мом новом клубу су људи којима верујем, а у овом тренутку донео сам најбољу одлуку за мене и моју каријеру. Био сам повређен, нисам имао много минута у претходних шест месеци, али сам сада максимално спреман", рекао је Панков.

Он се осврнуо и на период у Црвеној звезди.

"Провео сам прелепе три и по године у Црвеној звезди, имам преко стотину наступа за клуб, освајане су титуле, купови, играна је Европа са великим успехом. Заиста, не могу нити једну негативну ствар да издвојим. Сви знају да сам велики навијач Звезде, у Србију сам се вратио баш због тога да бих заиграо за тај клуб. Сада је дошло до момента кад су на реду неке друге ствари", закључио је Панков.

Чукарички се тренутно налази на четвртом месту на табели Суперлиге Србије са 38 бодова.