Читај ми!

Илиев: Желим да радим ван Србије, можда и у Италији

Бивши спортски директор Партизана Ивица Илиев изјавио је данас у интервјуу за портал навијача Јувентуса Туто Јуве да би волео да ради ван Србије и да није искључено да нови посао пронађе у Италији, где је од 2004. до 2007. као фудбалер наступао за Месину.

"Поднео сам оставку пре неколико дана на функцију спортског директора Партизана. То је био мој избор, после седам година желим да се окушам у новој авантури ван Србије. Никад се не зна, играо сам тамо (у Италији) три године, свашта може да се деси", изјавио је Илиев за Туто Јуве.

Доскорашни спортски оперативац београдских црно-белих поручио је да би нападач Јувентуса Душан Влаховић могао да постигне и до 30 голова у Серији А јер ће му подршка бити саиграч из репрезентације Србије и нови члан "старе даме" Филип Костић, као и Аргентинац Анхел ди Марија.

"У стању је да постигне између 25 и 30 голова по сезони. Та два шампиона ће Душану омогућити да се забавља. По мом мишљењу, Јувентус неће моћи поново да неславно заврши трку за титулу и баш ће Влаховић бити међу протагонистима лова на Скудето", изјавио је Илиев и додао:

"Филип је брз, а његови центаршутеви савршени су за нападаче. Ди Марија и Костић важе за неке од најбољих асистената у европском фудбалу због чега Јуве није могао да направи бољи избор за нападача какав је Влаховић. Сигуран сам да ће Аргентинац и Србин сваке сезоне бележити по 15 асистенција."