Читај ми!

Станојевић: Максимално и са најјачим тимом против Лознице

Партизан дочекује Лозницу у мечу четвртфинала Купа Србије. Дуел је на програму у среду од 17.00. Тренер црно-белих Александар Станојевић најавио је најјачи тим.

Простора за калкулисање нема, игра се само један меч, а у случају нерешеног резултата одмах ће се изводити једанаестерци.

"Куп је специфично такмичење, само једна елиминациона утакмица, нема поправног и зато улазимо максимално, са најјачим тимом", рекао је тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић уочи утакмице четвртфинала Купа Србије против Лознице.


"Избацили су два суперлигаша Чукарички и Радник, то нешто говори. Скаутирали смо их добро, упознати смо и спремни за утакмицу, организовани су, имају брзу транзицију", изјавио је Станојевић на конференцији за медије.

Тренер црно-белих открио је да Милош Јојић није спреман, као и да ће наставити традицију "ротирања" играча.

"Приоритети се знају, нама је првенство најважније, ништа не може да замени титулу, али опет, ако победимо сутра у полуфиналу смо и наравно да ћемо се борити за дуплу круну."


"Приближава се крај сезоне, нема више умора, идемо једну по једну утакмицу. Тренутно не размишљамо о Чукаричком", истакао је Странојевић и додао да екипа неће вежбати пенале јер су то често радили ове сезоне и зна се како ко изводи ударце са 11 метара.