Читај ми!

Борковић жели да испише историју на Хунгарорингу

Најбољи српски аутомобилиста и актуелни шампион Источне Европе Душан Борковић стигао је на стазу Хунгароринг у Мађарској где ће возити последњи, четврти тркачки викенд ТЦР шампионата Источне Европе.

Борковић је одрадио први незванични тренинг у четвртак, док је у петак у јутарњим часовима одрадио и званичан тренинг на Хунгарорингу у свом Хјундаију и30н.

Борковићу, возачу Нис петрол Рејсинг тима придружио се у боксу и легендарни Мађар Норберт Михелис, светски шампион у аутомобилизму и власник Мира тима који пружа техничку подршку нашем шампиону.

Kвалификације почињу у 12 часова и 30 минута и Борковић ће бити велики фаворит да оствари и четврту пол позицију ове сезоне.

Наш шампион настоји да постане први Србин који ће остварити све победе у неком аутомобилски шампионату под окриљем Светске аутомобилске Федерације (ФИА).

Прва трка на стази Хунгароринг на програму је у суботу од 11 часова и 30 минута, док је друга трка на програму у недељу од 12 часова и 20 минута. 

На Хунгарорингу се налази и наш коментатор и новинар Немања Матић који ће ексклузивно извештавати за наш сајт током четвртог тркачког викенда ТЦР шампионата Источне Европе.