Болт спреман за НФЛ, постоји само један услов

Легендарни Јусеин Болт не мири се са спортском пензијом. Јамајчанин је рекао да је спреман да заигра у НФЛ такмичењу, али само ако га позову одређени клубови.

Јусеин Болт један је од најбољих спортиста свих времена, а светски рекордер у спринту на 100 и 200 метара тражи нове спортске изазове.

Јамајчанин је покушао са фудбалом, чак и одиграо неколико утакмица за аустралијске Маринерсе, али сада се чини да га привлачи НФЛ.

"Спреман сам. Али само ако ме позову Петриотси или Арон Роџерс (квотербек Грин Беја прим. аут.)", рекао је са омехом Болт.

На питање ко је бољи квотербек, односно најбољи у историји, Болт је рекао да је "мртва трка" између Тома Брејдија (члана Пеетриотса) и Арона Роџерса.

Бивши спринтер већ је показао свој аталенат, када је у јануару истрчао деоницу од 40 јарди за 4,22 секунде, чиме је изједначио НФЛ рекорд.

Његов подвиг је утолико већи, ако се у обзир узме чињеница да је трчао без загревања, у тренерци и без одговоарајуће обуће.

Болт је и даље један од најбржих на свету, али мала је вероватноћа да би Јамајчанин добио прилику да се озбиљно надмеће у НФЛ лиги, пошто, осим брзине, тај спорт захтева и друге квалитете.

Ипак, са Болтом се никад не зна...

број коментара 0 Пошаљи коментар