Stigni me ako znaš

RTS za prolećnu šemu sprema novi kviz, koji će voditi Kristina Radenković.

Radio-televizija Srbije realizuje originalni kviz koji će odgovarati svetskim standardima. Znanje, sreća, taktika i malo nostalgije, najkraći su opis novog kviza "Stigni me ako znaš".

Do sada je u našoj zemlji, ali i zemljama regiona, bila praksa da se kupuju i realizuju strane licence. "Stigni me ako znaš" je domaći proizvod, na kome se radilo poslednje tri godine. Rezultat je dinamična igra koja vas ostavlja bez daha - veliki broj nepredvidivih situacija i obrta, grandiozni studio kojim bi mogle da se pohvale i svetske produkcije, ali i mogućnost da se ispred TV ekrana zabavite i testirate svoje znanje zajedno sa prijateljima i članovima porodice.

Pravila igre su jednostavna: četiri igrača stoje na ivicama ogromne četvorougaone interaktivne table, sllične onima iz društvenih igara "Monopol" ili "Ne ljuti se čoveče". U svakom krugu igre, svaki takmičar ima 30 sekundi da odgovori na 6 pitanja iz opšte kulture. Koliko tačnih odgovora da, toliko polja ide napred. Svako polje ispod sebe krije novac ili iznenađenje u igri. Ukoliko takmičar stigne nekog od protivnika, izbacuje ga iz igre i uzima mu sav osovjeni novac. Takmičar koji prvi stigne na startnu poziciju je pobedio i ima priliku da u poslednjoj rundi sačuva sav novac koji je osvojio.

Tu nije kraj - ovo je jedini kviz u kom takmičar u jednom momentu igra i za sebe i za publiku, jer sudbinu pobednika u poslednjoj rundi u svoje ruke preuzima publika u studiju.

Voditeljka "Slagalice", najgledanije emisije u Srbiji, Kristina Radenković, vodiće u novom kvizu takmičare kroz napetu i uzbudljivu igru. Njena uloga biće i da spušta ili podiže tenziju kad je to potrebno i da nasmeje gledaoce i takmičare ako se igra previše zakomplikuje.

 

"Uzbuđena sam i jedva čekam da publika vidi šta smo pripremili. Sigurna sam da imamo odličan proizvod, jer znam koliko se mi u ekipi sjajno provodimo dok radimo na kvizu. Pitanja su takva da većina gledalaca može da učestvuje, a svaka epizoda je veoma napeta, tako da ćemo ovog proleća uživati, naučiti nešto novo i što je najvažnije - moći ćemo da se dobro zabavimo kod kuće, sa porodicom."

Kviz "Stigni me ako znaš", gledaćemo od 6. marta, svakog petka u 22 č na Prvom programu RTS-a.

broj komentara 5 pošalji komentar
(četvrtak, 02. apr 2020, 01:34) - Ignjat Bećir [neregistrovani]

Pitanje

Gledao sam vec emitovanje emisije na Rts-u, da li postoji način da se prijavi za kviz
ignjatbecir2001@gmail.com

(petak, 27. mar 2020, 23:08) - Maja [neregistrovani]

Prijava

Poštovani, na koji način se prijavljuje za kviz?
Hvala

(petak, 06. mar 2020, 23:22) - Slaks [neregistrovani]

Prijava

Jedno pitanje, kako se prijaviti? Inace, super ste, sjajan kviz

(utorak, 03. mar 2020, 10:46) - anonymous [neregistrovani]

пријава

како се може пријавити за другу сезону овог квиза?

(petak, 28. feb 2020, 12:14) - Goran Avali [neregistrovani]

Prijava za kviz

Želeo bih da učestvujem u novom kvizu. Vidim iz teksta da je već snimano i da će početi prikazivanje 06.03.2020. Kako da se prijavim ? Hvala ! goran.avalic@gmail.com