Kuhinja moga kraja, šesta sezona

Nedeljom na Prvom programu RTS-a od 15.00

U novom, šestom serijalu "Kuhinja moga kraja" imaćete priliku da upoznate sedam učesnica kojima je zajednička ljubav prema kuvanju. Svaka od njih ima posebnu životnu priču i drugačije ciljeve, ali ono što ovaj serijal čini zanimljivim jeste njihovo druženje i otkrivanje jela i običaja u Srbiji. Svestrane i omiljene u svojim sredinama, sa radošću su upoznavale i ugošćavale jedna drugu.

Učesnice novog serijala su: Verica Stošić, Svetlana Trifunović, Ljiljana Mladenović, Olivera Radičević, Kanita Botić, Mirjana Miletić i Marija Radojičić.

U prvoj epizodi upoznaćemo Vericu Stošić iz sela Toplac. Vesela Vranjanka, saobraćajni tehničar, po prestanku radnog odnosa sa svojom brojnom porodicom, mužem Novicom, sinovima Milanom i Aleksandrom, snahom i malim unukom, održava i razvija porodično domaćinstvo u kojem svi ravnopravno učestvuju u obradi privrednih kultura kukuruza, ječma, pšenice, kao i u porodičnoj metalno-prerađivačkoj manufakturi. Verica je posvećena i bašti u kojoj proizvodi razno povrće, ali se bavi i uzgojem koza. Učesnice serijala imale su priliku da probaju tradicionalna vranjanska jela a samsu će dugo pamtiti. Verica je ovo druženje obeležila svojim vranjanskim temperamentom i pokazala da je uz igru svaki korak lakši.

broj komentara 2 pošalji komentar
(petak, 28. jun 2019, 14:54) - Драгица [neregistrovani]

Трећа сезона кухиње мога краја

Зашто су све епизоде овог циклуса уклоњене са ју тјуба?

(subota, 27. apr 2019, 18:49) - Verna gledateljka [neregistrovani]

5. Epizoda 6. sezone

Poštovani, zanima me kada ćete postaviti na youtube 5.epizodu 6.sezone, serijala Kuhinja moga kraja, s obzirom da iste nema već nedelju dana?
Verna gledateljka