Uskoro poslednja klapa na snimanju serije „Južni vetar“

Glumačku ekipu i dalje predvode Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, ali i novi likovi koje ćemo tek upoznati. Serija se snima u Srbiji, Crnog Gori i Italiji. Premijernih 14 epizoda gledaćemo na prvom programu RTS-a.

Ovako se snimaju neke od poslednjih scena serije Južni vetar. Popularni krimi-triler, gledalo je gotovo milion ljudi. Seriju će dopuniti novi glumci, među njima, Vuk Kostić, Miodrag Dragičević, Miki Manojlović. Stara ekipa u malo razvijenijim ulogama.

„Baća, kao i svi ostali likovi iz filma, ima neki razvoj, s obzirom da im je posao krenuo na bolje, onda to prati i neki privatan život. Tako da je Baća, izraziću se  žargonski, sada još luđi“, rekao je glumac Miodrag Radonjić.

„Južni vetar je izgleda prilično jako duvao pa je i mene doduvao do prvog seta. Ja igram gejmera koji dolazi iz potpuno drugog konteksta, čovek koji nije na ulici i koji ne zna ništa o tom realnom životu na asfaltu“, napomenuo je glumac Ivan Mihailović. .

Iskustvo igranja u krimi trileru, zahteva i određene promene u glumačkom poduhvatu.

„Neki novi način razmišljanja, morate da usvojite, da razumete. Videćete glumce u novim šablonima i mislim da imamo fenomenalan scenario i da će ova serija stvarno da nam donese, nešto uzbudljivo, duhovito, kvalitetno“, rekao je glumac Miloš Biković.

Reditelju filma i serije, posle velikog uspeha prvog dela, nije bilo teško da priči da televizijski život.

„Prvi deo je bio najteži, ovo sada je sve lagano, mi smo uigrani, znamo se svi odlično znamo šta radimo, glumci vladaju ulogama, samo se nadopunjujemo i razvijamo to u najboljem mogućem pravcu“, istakao je reditelj Miloš Avramović.

broj komentara 1 pošalji komentar
(utorak, 27. avg 2019, 15:35) - anonymous [neregistrovani]

Hvala Bogu

Nesto normalno na RTSu, a ne da vrtite serije pre 20 god. , smorili ste vise. Super je sto se ovakva serija snima kod nas i sto ce biti dostupna svima.